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Molecular-weight distribution and the behavior of kappa-carrageenan on hydrolysisEKSTROM, L.-G.Carbohydrate research. 1985, Vol 135, Num 2, pp 283-289, issn 0008-6215Article

Spectrophotometric determination of L-pyroglutamic acid as indicator of decomposition or abuse of processed foods = Dosage spectrophotométrique de l'acide L-pyroglutamique comme indice de décomposition ou de dénaturation des produits alimentaires transformésEKSTROM, L. G; KUIVINEN, J.Journal - Association of official analytical chemists. 1986, Vol 69, Num 4, pp 633-636, issn 0004-5756Article

Gas chromatographic determination of clopidol in chicken tissues = Dosage du clopidol, par chromatographie gazeuse, dans les tissus de pouletEKSTROM, L. G; KUIVINEN, J.Journal - Association of official analytical chemists. 1984, Vol 67, Num 5, pp 955-957, issn 0004-5756Article

Dietary citric acid enhances absorption of aluminium in antacidsSLANINA, P; FRECH, W; EKSTROM, L.-G et al.Clinical chemistry (Baltimore, Md.). 1986, Vol 32, Num 3, pp 539-541, issn 0009-9147Article

Ivermectin residues in the edible tissues of swine and cattle : effect of cooking and toxicological evaluation = Résidus d'ivermectine dans les tissus comestibles de porc et de bovin : effet de la cuisson et évaluation toxicologiqueSLANINA, P; KUIVINEN, J; OHLSEN, C et al.Food additives and contaminants. 1989, Vol 6, Num 4, pp 475-481, issn 0265-203XArticle

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